Cuddle Me Regular’Classical Attitude Voyager’ en ‘Sunrise Voyager’

Ergens rond Nieuwjaar beloof ik mijn tante een Cuddle Me omslagdoek. Dankzij haar dochter vind ik snel het perfecte haakgaren: Hobbii Universe Voyager. De samenstelling van 98 % acryl en 2 % polyester (de meegewoven gouddraad) maakt het garen heerlijk zacht.

Het liefste wil mijn tante een omslagdoek die breed genoeg is en niet te hoog. Dus besluit ik het Sunrise patroon te gebruiken.

Het resultaat is prachtig! Horizontale strepen in mooie kleuren, doorweven met een gouden glitterdraadje.

De sjaal is 185 cm breed en 60 cm hoog.

En dan heb ik heel wat meer garen over dan ik had voorzien. Zoveel zelfs dat ik aan een tweede omslagdoek begin, dit keer volgens het Classical Attitude patroon.

Dankzij de kleurovergangen en de subtiele gouden glitter wordt ook deze omslagdoek heel erg mooi.

Hij is met zijn 152 cm minder breed, de hoogte is 65 cm.

Mijn mama – die me regelmatig ziet werken aan de omslagdoeken – vindt ze allebei zó mooi dat ze langs haar neus weg vermeldt dat zij de tweede dan wel wil hebben. Uiteraard krijgt haar zus, mijn tante, de eerste keuze. ?