Boeken, boeken en nog eens boeken :-)

Er is iets magisch aan de geboorte van een boek.

De geboorte, ja. Omdat een boek dat zijn weg aflegt naar het verschijnen in de wereld heel veel weg heeft van een zwangerschap en het geboren worden van een kind.
Er komt zoveel meer bij te pas dan wat de buitenwereld ziet. 🙂

Tot op heden mocht ik aan vier kinderen het leven schenken, en een veelvoud aan boeken op de wereld helpen.  Sommige daarvan schreef ik ook echt, als ghostwriter, voor een opdrachtgever in menselijke vorm of voor een ziel. Aan andere boeken droeg ik bij door het zetwerk voor mijn rekening te nemen of door de cover te ontwerpen en uit te werken. Soms stond ik in voor de eindredactie of als proeflezer. Wat ook mijn rol is, het blijft bijzonder. Elke keer weer.

Toen ik zowat een maand geleden een lijstje maakte van de boekprojecten – zowel degene die nog in de droomfase zitten als de meer concreet vormgegeven – waaraan ik mag meewerken, kwam ik uit op negen. Negen!

Uitnodiging lancering Kwetsbaar Krachtig

Het boek dat nu eerst het levenslicht zal zien, heet Kwetsbaar Krachtig en wordt uitgegeven door de Wonderschrijverij, de uitgeverij van de Wonderwijven vzw. Zelfs jij kan erbij zijn op de boeklancering, noem het maar de babyborrel van het boek. 🙂
Interesse? Hou dan woensdag 21 maart vrij in je agenda en bestel voor vrijdag 16 maart je ticket op www.kwetsbaarkrachtig.be.
Ik kan je zelfs aan een kortingscode helpen waardoor je helemaal gratis mee kan komen vieren! Contacteer me gerust. 🙂

Amper een paar dagen later mag ik – samen met Jarmilla en Xander – bij Anders Gewoon gaan vertellen over hoe hun boeken tot stand zijn gekomen en welke mooie boodschap ze bevatten.

Ondertussen krijg ik ook werkmateriaal en informatie aangeleverd door een andere ziel. Vervelen zal ik me niet.

Voor iemand die in haar leven echt wel ‘iets’ wil doen met boeken, zijn dat prachtige vooruitzichten. 😉